EcoIntense opnår det bedste resultat i firmaets historie

14.03.2018

EcoIntense GmbH's vækst fortsætter. Softwarespecialisten fik sidste år mere end 100 nye kunder, der satser på EcoWebDesk som online-løsning for arbejdssikkerhed, miljøstyring og bæredygtighed. Dermed kunne virksomheden fra Berlin øge sin omsætning med 50 procent i løbet af et år og fortsætte den internationale ekspansion.

„Rekord-efterspørgslen tydeliggør, at EcoWebDesk har udviklet sig til en etableret standard for alle opgaver inden for områderne Health, Safety & Environment (HSE)“, siger Markus Becker, direktør hos EcoIntense GmbH. I softwaren kan der vises et retvisende billede af virksomhedens egne strukturer. Derfor er online-løsningen både egnet til mellemstore virksomheder og store koncerner – og anvendes i dag i over 500 virksomheder. De nye kunder i 2017 omfatter luftfartsselskabet Luxair S.A., Leipziger Stadtwerke, Pelikan Vertriebsgesellschaft Gmbh & Co. KG og den internationalt handels- og servicekoncern BayWa AG.

Investorer og NordSafety-erhvervelse skaber opsving

Softwareproducentens vækst ledsages af de nye partnere One Peak Partners og Morgan Stanley Expansion Capital. De investerede i maj 2017 22 millioner euro i virksomheden. „EcoIntense vil være den førende europæiske udbyder, som optimerer og standardiserer HSE-processer med kravene til bæredygtighedsrapportering i én software-løsning“, siger Markus Becker. En vigtig milepæl for dette var erhvervelsen af den finske softwareudbyder NordSafety i november 2017. Med overtagelsen kunne EcoIntense udvide sin produktportefølje med innovative app-løsninger.

På vej til at blive førende på det europæiske marked

It- og HSE-specialisten er også vokset hvad angår personalet. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket over 120 medarbejdere – det er 50 procent flere end året før. EcoIntense har udvidet sit ledelsesteam med to nyoprettede stillinger: Philipp E. Lederer som CFO og Mark Knill som CSO har siden november 2017 været med til at fremme virksomhedens internationalisering. For at fremskynde kursen mod en førende position på det europæiske marked, åbner softwareudbyderen netop et nyt kontor i Wien. I Schweiz har EcoIntense i et par måneder samarbejdet med geelhaarconsulting GmbH og Neosys AG. Dermed udvider virksomheden sit partnernetværk og supplerer fortsat sin webbaserede løsning på en nyttig måde med indholdsmæssig rådgivning om faglige emner.

EcoIntense skiftede i oktober 2018 navn til Quentic. I den forbindelse blev softwaren EcoWebDesk også omdøbt til Quentic.

Markus Becker CEO Quentic