Informationssikkerhed: EcoIntense modtager ISO/IEC 27001 certifikat

28.03.2018

EcoIntense GmbH er som en af de første HSE-softwareudviklere i Tyskland blevet certificeret i henhold til ISO/IEC 27001. DQS GmbH tildelte virksomheden certifikatet på grund af implementeringen og anvendelsen af et informationssikkerheds-ledelsessystem til deres it-service, consulting, og for at stille deres software EcoWebDesk til rådighed online.

„Hos os har beskyttede kundedata og it-sikkerhed haft højeste prioritet siden firmaets grundlæggelse“, siger Sebastian Mönnich, direktør hos EcoIntense GmbH. „Som professionel SaaS-udbyder (Software-as-a-Service) er det vores mål, at vores it-systemer er permanent tilgængelige, at sikre dataenes fortrolighed, og at sørge for deres integritet. Certificeringen understreger endnu engang vores selvforståelse, at forankre informationssikkerhed fast i virksomheden som en kontinuerlig proces.“

Ét certifikat, mange fordele

Den helhedsorienterede tilgang i forbindelse med ISO/IEC 27001 sørger for, at ledelsessystemet efterleves på alle hierarkiske niveauer af serviceydelsens levering. Den konsekvente hensyntagen til informationssikkerhed i samtlige virksomhedsprocesser reducerer risici, forbedrer sikkerhedsniveauet og hjælper med at opfylde compliance-krav. Virksomheder, der bruger online-løsningen for arbejdssikkerhed, miljø- og bæredygtighedsstyring, profiterer af det certificerede ledelsessystem i flere henseender: Brugen af softwaren gør en egen certificering nemmere for en virksomhed, der også er certificeret iht. DIN ISO/IEC 27001. Den høje standard vedrørende informationssikkerhed understreger desuden, at EcoIntense arbejder efter processer, der forhindrer udspionering, manipulation og misbrug af kundedata.

Konsekvent sikkerhed i vores supply chain

Derudover omfatter Software-as-a-Service-pakken fra EcoWebDesk hosting af et certificeret high-security datacenter. Indgangs- og adgangskontroller, klimaanlæg, redundant strøm- og netværksforbindelse og en krypteret dataoverførsel sørger for en optimal databeskyttelse og -sikkerhed. Konstant overvågning af systemets ydelse og daglige backups garanterer dataenes høje disponibilitet. Bundesverband IT-Mittelstand bekræfter også softwarens høje pålidelighed og datasikkerhed. Således blev EcoWebDesk blandt andet tildelt kvalitetsmærket Software Made in Germany“ og „Software Hosted in Germany“.

EcoIntense skiftede i oktober 2018 navn til Quentic. I den forbindelse blev softwaren EcoWebDesk også omdøbt til Quentic.

X