OHSAS 18001-kontrolleret

Quentic egner sig til støtte af dine managementsystemer i henhold til OHSAS 18001, eksternt godkendt.

Tilgængelighed

Du kan nemt finde oplysninger om beskyttelsesforanstaltninger, kvalifikationer eller OHAS.

Nemt og enkelt

Udarbejd nemt risikovurderinger og brugsanvisninger med få museklik.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Med Quentic har du fuld kontrol over dit arbejdsmiljø. Den centrale softwareløsning understøtter dit ledelsessystem iht. BS OHSAS 18001:2007, hvilket officielt er blevet verificeret af DEKRA Assurance Services GmbH.

Improviserede lappeløsninger, listekaos og tarvelige excelark hører fortiden til. Med Quentic får du en enkel og mere effektiv arbejdsmiljø og CSR løsning. Det er enklere at blive/forblive compliant, foretage kontroller af de eksisterende arbejdsforhold og formindske den generelle risiko for potentielle erstatningssager.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X