Nyt partnerskab med ARBEJDSMILJØEksperten i Danmark

26.03.2020

ARBEJDSMILJØEksperten og Quentic indgår samarbejde og tilbyder 360° HSE løsning

ARBEJDSMILJØEksperten, der er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og Quentic, der er leverandør af premium HSE og CSR software as a service løsninger, har annonceret et strategisk partnerskab.

Med 5 regionale kontorer spredt over hele Danmark, leverer ARBEJDSMILJØEksperten skræddersyede rådgivningsløsninger, til en lang række af Danmarks største virksomheder. Rådgivningen er funderet i erfaring, ekspertise, innovation, konsistente arbejdsmetoder, teamwork og intelligente løsninger. Partnerskabet med Quentic gør det muligt for ARBEJDSMILJØEksperten at tilbyde en bred palette af HSE løsninger, til både både nye og eksisterende kunder. Henrik Gliese, CEO hos ARBEJDSMILJØEksperten, siger med begejstring i stemmen:

”Jeg er både beæret og stolt over at Quentic har valgt ARBEJDSMILJØEksperten som Certificeret Partner i Danmark – Jeg er sikker på at partnerskabet er godt for vores kunder, ARBEJDSMILJØEksperten og Quentic”

Quentic er en af de ledende HSE og CSR software platforme i Europa. Platformen og appen hjælper virksomheder, inden for et bredt udsnit af industrier, med at strukturere og strømline hele deres arbejdsmiljøindsats, på et utal af lokationer i hele verden. Virksomheden startede sine aktiviteter på det danske marked i andet kvartal 2018.

Et partnerskab med ARBEJDSMILJØEksperten gør det muligt for nuværende og kommende Quentic kunder, at få adgang til en stor mængde specialiceret og relevant viden. Samtidig kan der drages fordel af muligheden for eksempelvis opdatering af sikkerhedsdatablade og rådgivning i forbindelse med ISO certificeringer. Chris Loos, Head of International Partner Management hos Quentic, siger:

“Sammen med ARBEJDSMILJØEksperten har vi nu mulighed for at levere en ”one-stop-shop” løsning til kunden, som er funderet i lokal lovgivning og behov”

Begge parter betragter partnerskabet som et stort skridt for de danske kunder. Virksomhederne står nu sammen om at tilbyde en omfattende HSE løsning, der kombinerer aktuel national viden og den nyeste software.

Er du interesseret i at høre mere om hvad ARBEJDSMILJØEksperten kan gøre for jer? For mere information, kontakt os ved brug af nedenstående:

Chris Loos, Head of International Partner Management ved Quentic 

Email: chris.loos@quentic.com
Telefon: +31 615 35 75 80

Henrik Gliese, administrerende direktør i ARBEJDSMILJØEksperten A/S

Email: hg@ameksperten.dk
Telefon: +45 26 81 70 6

Chris Loos, Head of International Partner Management ved Quentic

Henrik Gliese, administrerende direktør i ARBEJDSMILJØEksperten A/S