HS2E Forum Europe I Finland

28.06.2019

Interaktive workshops, praksisorienterede præsentationer og innovative use cases: Den 19. september 2019 afholdes HS2E Forum i Helsinki, Finland. Eventet er Quentics første internationale brugerkonvention og dertilhørende konference. Det primære fokus er aktuelle udfordringer, udvikling  og trends inden for HSE området i Europa.

Hvordan får jeg skabt engagement I vores organization ift. HSE? Hvilke faktorer medvirker til en øget succes i den globale sikkerhedskultur? Hvordan og hvorfor vil AI (artificial intelligence) ændre de daglige rutiner for HSE specialister? På HS2E Forum Europe vil internationale eksperter tilbyde deres viden inden for en bred palette af emner inden for HSE området. 

Eventet fordrer vidensdeling på tværs af landegrænser og industrier, og medvirker dermed til en kontinuerlig udvikling på området. Eventet afholdes for tiende gang og er blevet en etableret institution inden for vidensdeling på HSE & CSR området.

Viden møder inspiration

Quentics sigte er at supportere networking, fremelske vidensdeling og medvirke til gensidig inspiration på tværs af hele det europæiske HSE community. På eventets første aften, vil deltagerne få mulighed for at lære Quentics APP at kende i praksis ved forsyningsvirksomheden Helen Oy. ”Best Practice” vidensdelingen vil fortsætte med forskellige workshops og oplæg den 19. september. Her vil deltagerne få mulighed for at møde eksperter fra softwarevirksomheden SAS, elnets operatøren Fingrid og service- og handelsvirksomheden BayWa AG.

Sammen opnår vi mere

Mens de enkelte workshops afholdes, vil Quentics eksperter tilbyde viden inden for de enkelte specialst områder på HSE feltet. De vil også tilbyde værdifulde tips ift. brugen af Quentic i en international kontekst. Sammensætningen af mindre ERFA grupper gør det nemt for den enkelte at bidrage med egne erfaringer.

Vil du vide mere eller tilmelde dig eventet? Klik her for at besøge HS2E Forums hjemmeside.

applauding audience at the HS2E Forum
Map of Europe at the HS2E Forum

X