+45 20545451
  • Near Miss Software

    Altid overblik over kritiske hændelser og near miss-situationer

Med Quentic har du altid overblik over virksomhedens near miss-situationer og gennemfører forbedringer målrettet. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Med softwareløsningen Quentic dokumenterer du near miss-situationer centralt og får med et museklik de tilhørende evalueringer. Hvis der ønskes hurtig kommunikation i din virksomhed, kan hver medarbejder også selv anmelde en episode til de kompetente myndigheder – enten direkte i systemet eller undervejs med en app i mobiltelefonen. Årsagsanalysen og afledte foranstaltninger gennemføres nemt umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport og sende den til den ansvarlige myndighed.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Tilfredse brugere er vores bedste reference