Hurtigt og direkte

Anmeld nærved situationer og ulykker direkte til de ansvarlige via app eller i systemet.

Forebyg bedre

Gennemfør årsagsanalyserne og sæt gang i forbedringstiltag.

Nøgletal

Automatisk hændelsesstatistik og beregning af nøgletal for ulykker, som f.eks. antal pr. 1000 medarbejdere.

Databeskyttelse

Beskyttelse af følsomme data med differentieret brugerrettighedskoncept.

Med Quentic har du altid overblik over virksomhedens nærved hændelser. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Med Quentic dokumenterer du nærved hændelser centralt og får med et enkelt museklik de tilhørende evalueringer. Hvis der ønskes hurtig kommunikation i din virksomhed, kan hver medarbejder også selv anmelde en episode til myndighederne – enten direkte i systemet eller via vores app. Årsagsanalysen og de afledte foranstaltninger gennemføres nemt umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport og sende den til den ansvarlige myndighed.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X