Performance

Quentic støtter dine ledelsessystemer i henhold til ISO 14001 og 50001.

Dit beslutningsgrundlag

Perfekt vedligeholdte ressourcedata gør det let at aflede forbedringsforanstaltninger.

Analysér med et enkelt klik

På kort tid kan du nemt og bekvemt danne dig det overblik du har brug for.

Opdateringer

Takket være interfacet modtager du automatisk aktuelle ændringer i miljølovgivningen i systemet.

Med Quentic har du fuld kontrol over dit miljøstyringssystem (MS). Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Den centrale softwareløsning hjælper dig iht. ISO 14001 med implementering, opretholdelse og forbedring af dit miljøstyringssystem (MSS) Her er Quentic så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Virksomhedens egne strukturer såsom lokationer, anlæg eller organisationsenheder bliver registreret og visualiseret nøjagtigt, så alle kan finde sig selv.

Data om vand, affald, og strøm samt alle forekommende materialer skal udarbejdes jævnligt og hober sig hurtigt op. Med Quentic har du dokumenteret disse oplysninger omhyggeligt og lagret dem centralt. Sådan kan alle efter behov få et billede af brugen af virksomhedens ressourcer.

Alle omkostninger og alt forbrug er registreret struktureret i Quentic. Den kontinuerlige overvågning går let som en leg, og virksomhedens miljøpræstationer kan hurtigt præsenteres. Hvor meget strøm skal lokation A bruge om året? – Inddel mængder og omkostninger efter forbrugere, og få maksimal gennemsigtighed. Dette giver et solidt grundlag for optimering af energi- og ressourcestyringen.

Takket være Quentic bevares fokus på vigtige nøgletal, hvad enten det drejer sig om energieffektivitet eller genvindingsprocenten. Du kan definere alle de KPI'er, der har betydning for virksomheden, efter behov. Sammensæt formler af de forskellige komponenter med få museklik, og fastlæg mål. Beregning af nøgletal sker automatisk, så du kan se de aktuelle værdier og sammenligning af status og mål direkte i oversigten. Hermed er det relativt nemt at benchmarke.

Omfattende evalueringsmuligheder. Med et tryk på en knap kan du få en udførlig tabel eller et kompakt diagram. Således kan du opstille data på en overskuelig måde og bliver hurtigt klar til den næste præsentation. Overførsel til almindelige officeformater foretages nemt og gør det muligt at videresende direkte til de relevante myndigheder.

Der er mange love og forordninger, som skal overholdes. Det er godt, hvis man kan løse dette systematisk: I Quentic registrerer du gældende retsregler centralt, så alle involverede har direkte adgang til dem. Det er let at gennemføre dataplejen, så dit miljøregister holdes opdateret. Hvis du vil have det mere brugervenligt, kan du bruge den automatiske synkronisering med en online-database for lovakter. På den måde ved du nøjagtig, hvilke bestemmelser der er ændret hvornår.

Certificeringer

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

"Takket være den hurtige visualisering af nøgletal sparer vi meget tid. Derudover gør Quentic det lettere for os at finde løsninger, især i forbindelse med tiltag til energibesparelser."