+45 20545451
  • Miljøstyringssystem (UMS)

    Officielt testet iht. ISO 14001

Med Quentic har du fuld kontrol over dit miljøstyringssystem (MSS). Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Den centrale softwareløsning hjælper dig iht. ISO 14001 med implementering, opretholdelse og forbedring af dit miljøstyringssystem (MSS), hvilket officielt er bekræftet af DEKRA Assurance Services GmbH. Her er Quentic så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Virksomhedens egne strukturer såsom lokationer, anlæg eller organisationsenheder bliver registreret og visualiseret nøjagtigt, så alle kan finde sig selv.

Perfekt organisering af miljødata

Luk Åbn

Data om vand, affald, og strøm samt alle forekommende materialer skal udarbejdes jævnligt og hober sig hurtigt op. Med Quentic har du dokumenteret disse oplysninger omhyggeligt og lagret dem centralt. Sådan kan alle efter behov få et billede af brugen af virksomhedens ressourcer.

Gennemsigtighed i mængder og omkostninger

Luk Åbn

Alle omkostninger og alt forbrug er registreret struktureret i Quentic. Den kontinuerlige overvågning går let som en leg, og virksomhedens miljøpræstationer kan hurtigt præsenteres. Hvor meget strøm skal lokation A bruge om året? – Inddel mængder og omkostninger efter forbrugere, og få maksimal gennemsigtighed. Dette giver et solidt grundlag for optimering af energi- og ressourcestyringen.

Virksomhedens nøgletal

Luk Åbn

Takket være Quentic bevares fokus på vigtige nøgletal, hvad enten det drejer sig om energieffektivitet eller genvindingsprocenten. Du kan definere alle de KPI'er, der har betydning for virksomheden, efter behov. Sammensæt formler af de forskellige komponenter med museklik, og fastlæg målspecifikationerne. Beregning af nøgletal sker automatisk, så du kan se de aktuelle værdier og sammenligning af status og mål direkte i oversigten. På denne måde er benchmarking af forskellige virksomhedsområder problemfrit.

Diagrammer med et tryk på en knap

Luk Åbn

Omfattende evalueringsmuligheder, så du får data i det rigtige format. Med et tryk på en knap kan du få en udførlig tabel eller et kompakt diagram. Således kan du opstille data på en overskuelig måde og bliver hurtigt klar til den næste præsentation. Overførsel til almindelige officeformater foretages nemt og gør det muligt at videresende direkte til de ansvarlige myndigheder.

Interface Online retsdatabase

Luk Åbn

Der er mange love og forordninger, som skal overholdes. Det er godt, hvis man kan løse dette systematisk: I Quentic registrerer du gældende retsregler centralt, så alle involverede har direkte adgang til dem. Det er let at gennemføre dataplejen, så dit miljøregister holdes opdateret. Hvis du vil have det mere brugervenligt, kan du bruge den automatiske synkronisering med en online-database for lovakter. På den måde ved du nøjagtig, hvilke bestemmelser der er ændret hvornår.

Certificeringer

Test Quentic gratis i 14 dage.

"Takket være den hurtige visualisering af nøgletal sparer vi meget tid. Derudover gør Quentic det lettere for os at finde løsninger, især i forbindelse med tiltag til energibesparelser."

Thomas Wenning, energistyringsbefuldmægtiget og koordinator for miljø-, brand- og arbejdssikkerhed, WITTE Automotive