Performance

Quentic understøtter dine ledelsessystemer i henhold til ISO 14001 og ISO 50001.

Dit beslutningsgrundlag

Perfekt vedligeholdte ressourcedata gør det let at aflede forbedringsforanstaltninger.

Analysér med et enkelt klik

På kort tid har du overblik med din individuelle evaluering.

Opdateringer

Takket være interfacet modtager du automatisk aktuelle ændringer i miljølovgivningen i systemet.

Med Quentic har du fuld kontrol over din miljøstyring. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Quentic er et effektivt værktøj til illustration og evaluering af din ressource- og miljøstyring i hele virksomheden. Egnetheden til understøttelse af dine ledelsessystemer iht. ISO 14001 og ISO 50001, hvilket er officielt påvist af DEKRA. Med Quentic har du altid aktuelle forbrugstal og omkostningsudvikling for alle ressourcer lige ved hånden. Avancerede analyser foretager du enkelt med automatisk beregnede nøgletal og effektive evalueringer. Få det optimale grundlag for strategiske beslutninger og bæredygtig virksomhedsledelse ved hjælp af Quentic.

Data om vand, affald, og strøm samt alle forekommende materialer skal udarbejdes jævnligt og hober sig hurtigt op. Med Quentic har du dokumenteret disse oplysninger omhyggeligt og lagret dem centralt. Hermed kan alle efter behov få et billede af brugen af virksomhedens ressourcer.

Alle omkostninger og alt forbrug er registreret struktureret i løsningen. Den kontinuerlige overvågning går let som en leg, og virksomhedens miljøpræstationer kan hurtigt præsenteres. Hvor meget strøm skal lokation A bruge om året? – Inddel mængder og omkostninger efter forbrugere, og få maksimal gennemsigtighed. Dette giver et solidt grundlag for optimering af energi- og ressourcestyringen.

Takket være Quentic, bevares fokus på vigtige nøgletal, hvad enten det drejer sig om energieffektivitet eller genvindingsprocenten. Du kan definere alle de KPI'er, der har betydning for virksomheden, efter behov. Sammensæt formler af de forskellige komponenter med få museklik, og fastlæg mål. Beregning af nøgletal sker automatisk, så du kan se de aktuelle værdier og sammenligning af status og mål direkte i oversigten. Benchmarking er hermed relativt nemt.

Omfattende evalueringsmuligheder, så du får data i det rigtige format. Med et tryk på en knap kan du få en udførlig tabel eller et kompakt diagram. Således kan du opstille data på en overskuelig måde og bliver hurtigt klar til den næste præsentation. Overførsel til almindelige officeformater foretages nemt og gør det muligt at videresende direkte til de ansvarlige myndigheder.

Der er mange love og forordninger, som skal overholdes. Det er godt, hvis man kan løse dette systematisk: Her registrerer du gældende retsregler centralt, så alle involverede har direkte adgang til dem. Det er let at gennemføre dataplejen, så dit miljøregister holdes opdateret. Hvis du vil have det mere brugervenligt, kan du bruge den automatiske synkronisering med en online-database for lovakter. På den måde ved du nøjagtig, hvilke bestemmelser der er ændret hvornår.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."