• Undervis eksterne firmaer og besøgende

    Ligegyldigt om det er på den interne gæsteterminal eller online – med Quentic er det let som en leg

Undervis eksterne firmaer og besøgende

Arbejdsmiljøsloven foreskriver, at ulykker og erhvervssygdomme skal forebygges, og at erhvervsbetingede farer skal undgås. Men garantien for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen vedrører ikke kun medarbejdere, men gælder også for eksterne firmaer og besøgende på fabriksområdet.

Quentic byder på alle de tekniske forudsætninger, der skal til for nemt at kunne vejlede eksterne firmaer og besøgende om sundheds- og sikkerhedstemaer. Uanset om det foregår på den virksomhedsinterne terminal på stedet eller online hjemmefra – med den intuitive HSE-software bliver undervisningen nu endnu nemmere og bekvemmere.

Undervisning pr. terminal

Luk Åbn

Besøgende og eksterne firmaer kan logge ind på Quentic på separate terminaler med et tilsvarende id. Den påkrævede undervisning vises automatisk på skærmen og kan umiddelbart påbegyndes. Hvis det er påkrævet, modtager den besøgende eller det eksterne firma et certifikat efter vellykket afslutning af undervisningen.

Gennemførelse af onlineundervisning på forhånd

Luk Åbn

Quentic giver dine besøgende mulighed for at gennemføre undervisning allerede før deres besøg eller online på farten. Så enkelt er det: Læg de påkrævede data til den besøgende ind i Quentic, og send en invitation med et link til undervisningen direkte fra systemet. Den besøgende tildeles begrænset adgang, der udelukkende tillader gennemførelsen af onlineundervisning. Fordelen: Begge parter er dækket ind, sparer tid og kan fra besøgets start koncentrere sig om det væsentlige.

Flersproget

Luk Åbn

Quentic stiller terminalgrænsefladen til firma- og gæstestyring til rådighed på over 15 sprog.

"Quentic: Mindre stress. Mere kvalitet."

Albrecht Bühl, Environmental Protection Manager, Siemens Real Estate