Retssikkerhed

Minimer din risiko for erstatningsansvar! Sikkerhed og sundhed også for besøgende og eksterne firmaer.

På forhånd: online

For øget fleksibilitet – Gennemfør undervisning undervejs eller allerede på forhånd online.

På stedet: terminal

Bare log på og gå i gang. Det er muligt med dit besøger-id.

Dokumentation

Quentic registrerer automatisk opnåede kvalifikationer. Dokumentationen er sikret.

Undervis eksterne firmaer og besøgende

Arbejdsmiljøsloven foreskriver, at ulykker og erhvervssygdomme skal forebygges, og at erhvervsbetingede farer skal undgås. Men garantien for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen vedrører ikke kun medarbejdere, men gælder også for eksterne firmaer og besøgende på fabriksområdet.

Quentic byder på alle de tekniske forudsætninger, der skal til for nemt at kunne vejlede eksterne firmaer og besøgende om sundheds- og sikkerhedstemaer. Uanset om det foregår på den virksomhedsinterne terminal på stedet eller online hjemmefra – med den intuitive HSE-software bliver undervisningen nu endnu nemmere og bekvemmere.

Besøgende og eksterne firmaer kan logge ind på Quentic på separate terminaler med et tilsvarende id. Den påkrævede undervisning vises automatisk på skærmen og kan umiddelbart påbegyndes. Hvis det er påkrævet, modtager den besøgende eller det eksterne firma et certifikat efter vellykket afslutning af undervisningen.

Quentic giver dine besøgende mulighed for at gennemføre undervisning allerede før deres besøg eller online på farten. Så enkelt er det: Læg de påkrævede data til den besøgende ind i Quentic, og send en invitation med et link til undervisningen direkte fra systemet. Den besøgende tildeles begrænset adgang, der udelukkende tillader gennemførelsen af onlineundervisning. Fordelen: Begge parter er dækket ind, sparer tid og kan fra besøgets start koncentrere sig om det væsentlige.

Quentic stiller terminalgrænsefladen til firma- og gæstestyring til rådighed på over 15 sprog.

"Quentic: Mindre stress. Mere kvalitet."