Hurtig rapportering

Med Quentic kan du oprette rapporter til direktionen med minimalt arbejde

Overblik over nøgletal

Nøgletalseditoren gør det muligt at søge efter og supplere nøgletal enkeltvis.

Rapporter med et klik

Vælg tidsrum: Det går hurtigt at oprette evalueringer og diagrammer.

Gennemført teamwork

Automatiserede e-mailunderretninger til udveksling af information og gnidningsfri arbejdsprocesser.

Administrer dokumenter

Administrer versionering, arkivering, tilknytninger og frigivelser – struktureret og transparent.

Rapportering af HSE-nøgletal

Direktionen har brug for oplysninger vedrørende alle lokaliteters aktuelle forbrugsdata med kort varsel. Derudover kræves der overbevisende nøgletal, der muliggør en miljøperformancesammenligning.

Med Quentic kan du reagere hurtigt og fleksibelt. Vælg det ønskede tidsrum for forbrugssammenligningen, og få overskuelige diagrammer på ingen tid.

Kombiner nøgletallene med den brugervenlige editor til nøgletal. Du modtager evaluering med et tryk på en knap, og den kan sendes pr. e-mail med det samme. Færdig!

Ikke kun inden for miljøstyring byder Quentic på hurtig adgang til vigtige HSE-nøgletal. Aktuelle hændelsesstatistikker. som f.eks. rapporter om miljø- eller personskader eller oversigter over tabte arbejdsdage, usikre situationer eller ulykker, kan også stilles til rådighed uden problemer. Quentic sætter ingen begrænsninger.

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

„Quentic giver os som global virksomhed, mulighed for at standardisere alle miljørelevante processer og skabe maksimal gennemskuelighed. Det betaler sig ikke kun rent miljømæssigt, men også økonomisk.“

X