• Hurtig rapportering

    Med Quentic kan du oprette rapporter til direktionen med minimalt arbejde

Rapportering af HSE-nøgletal

Direktionen har brug for oplysninger vedrørende alle lokaliteters aktuelle forbrugsdata med kort varsel. Derudover kræves der overbevisende nøgletal, der muliggør en miljøperformancesammenligning.

Med Quentic kan du reagere hurtigt og fleksibelt. Vælg det ønskede tidsrum for forbrugssammenligningen, og få overskuelige diagrammer på ingen tid.

Editor til nøgletal

Luk Åbn

Kombiner nøgletallene med den brugervenlige editor til nøgletal. Du modtager evaluering med et tryk på en knap, og den kan sendes pr. e-mail med det samme. Færdig!

Statistikker for alle fagområder

Luk Åbn

Ikke kun inden for miljøstyring byder Quentic på hurtig adgang til vigtige HSE-nøgletal. Aktuelle hændelsesstatistikker. som f.eks. rapporter om miljø- eller personskader eller oversigter over tabte arbejdsdage, usikre situationer eller ulykker, kan også stilles til rådighed uden problemer. Quentic sætter ingen begrænsninger.

Test Quentic gratis i 14 dage.

„Quentic giver os som global virksomhed, mulighed for at standardisere alle miljørelevante processer og skabe maksimal gennemskuelighed. Det betaler sig ikke kun rent miljømæssigt, men også økonomisk.“

Andreas Mayer, Head of Environment and Sustainability Management, Alfred Kärcher GmbH