• Risikovurdering med et museklik

    Med Quentic kan du fastslå og vurdere farer på struktureret og aktuel vis

Risikovurdering

Med Quentic har du altid praktiske funktioner lige ved hånden, der hjælper dig med at opfylde samtlige forskrifter og retningslinjer i henhold til arbejdssikkerhedslovgivning, driftssikkerhedsforordninger og bekendtgørelser om farlige stoffer. Det er ganske simpelt – med Quentic kan du registrere farer vedrørende aktiviteter, arbejdssteder og -pladser samt driftsmidler:

  1. Fastlæg arbejdsområder og aktiviteter
  2. Find frem til farer
  3. Vurder farer
  4. Udled foranstaltninger direkte
  5. Implementer foranstaltninger
  6. Aktivitetskontrol
  7. Dokumentation

Med Quentic kan du på konsekvent vis passe på liv og lemmer i erhvervsmiljøet.

Konsekvent forbedring af arbejdsbetingelserne

Luk Åbn

I en brugervenlig oversigt kan du dokumentere samtlige farer samt vurdere risici og skadesomfang. I inputmasken fastlægger du de relevante beskyttelsesforanstaltninger. Tilknyttede standarder og forpligtelser giver et hurtigt overblik over lovbestemmelser.

Risikovurderinger for arbejdsmaterialer og farlige stoffer

Luk Åbn

Med Quentic kan du oprette farevurderinger inkl. beskrivelse af driftsaktiviteter og substitutionskontrol. Udled beskyttelsesforanstaltninger direkte i systemet. Benyt dig af centrale henvisningssætninger (f.eks. R-/H-sætninger) og -tegn, og spar værdifuld tid med den standardiserede fremgangsmåde.

Dokumentstyring

Luk Åbn

De pågældende dokumenter stilles til rådighed for dine kolleger med et klik med musen, og fagfolk og sagkyndige inkluderes direkte.

Test Quentic gratis i 14 dage.

"De eksterne konsulenter kan problemfrit tilkobles direkte via Quentic. Efter de har fået tildelt adgangsrettigheder, kan de indtaste risikovurderinger på baggrund af inspektionen direkte i vores system. På den måde kan alle involverede samarbejde."

Stefan Stengel, HSE-ekspert, ENGIE Deutschland