Risikovurdering med et museklik

Med Quentic kan du fastslå og vurdere farer på struktureret og aktuel vis

Identificer farer

Registrer angivelser om driftsmidler, aktiviteter, ergonomi og farlige stoffer struktureret.

Beskyttelsesforanstaltninger

Afled de nødvendige foranstaltninger direkte i Quentic.

Øje for forskrifter

Tilknyt automatisk gældende retsregler og -forpligtelser samt brugsanvisninger.

Del dokumenter

Aktuelt og transparent: Informer nemt de ansvarlige med museklik.

Risikovurdering

Med Quentic har du altid praktiske funktioner lige ved hånden, der hjælper dig med at opfylde samtlige forskrifter og retningslinjer i henhold til arbejdssikkerhedslovgivning, driftssikkerhedsforordninger og bekendtgørelser om farlige stoffer. Det er ganske simpelt – med Quentic kan du registrere farer vedrørende aktiviteter, arbejdssteder og -pladser samt driftsmidler:

  1. Fastlæg arbejdsområder og aktiviteter
  2. Find frem til farer
  3. Vurder farer
  4. Udled foranstaltninger direkte
  5. Implementer foranstaltninger
  6. Aktivitetskontrol
  7. Dokumentation

Med Quentic kan du på konsekvent vis passe på liv og lemmer i erhvervsmiljøet.

I en brugervenlig oversigt kan du dokumentere samtlige farer samt vurdere risici og skadesomfang. I inputmasken fastlægger du de relevante beskyttelsesforanstaltninger. Tilknyttede standarder og forpligtelser giver et hurtigt overblik over lovbestemmelser.

Med Quentic kan du oprette farevurderinger inkl. beskrivelse af driftsaktiviteter og substitutionskontrol. Udled beskyttelsesforanstaltninger direkte i systemet. Benyt dig af centrale henvisningssætninger (f.eks. R-/H-sætninger) og -tegn, og spar værdifuld tid med den standardiserede fremgangsmåde.

De pågældende dokumenter stilles til rådighed for dine kolleger med et klik med musen, og fagfolk og sagkyndige inkluderes direkte.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Whitepaper ISO 45001

Mere retssikkerhed, højere medarbejdermotivation og produktivitetsstigninger: En certificering i henhold til ISO 45001 har mange fordele. I dette whitepaper finder du alle relevante informationer om krav og …

Download whitepaper

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

DATEV eG

Hvordan kan man hurtigt og effektivt tilpasse virksomhedens ledelsessystem til farlige stoffer efter gældende regler? Læs, hvordan DATEV bruger softwaren som bæredygtig løsning til ledelse mht. farlige stoffer.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog
Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X