Identificer farer

Registrer angivelser om driftsmidler, aktiviteter, ergonomi og farlige stoffer struktureret.

Beskyttelsesforanstaltninger

Afled de nødvendige foranstaltninger direkte i Quentic.

Øje for forskrifter

Tilknyt automatisk gældende retsregler og -forpligtelser samt brugsanvisninger.

Del dokumenter

Aktuelt og transparent: Informer nemt de ansvarlige med museklik.

Risikovurdering

Med Quentic har du altid praktiske funktioner lige ved hånden, der hjælper dig med at opfylde samtlige forskrifter og retningslinjer i henhold til arbejdssikkerhedslovgivning, driftssikkerhedsforordninger og bekendtgørelser om farlige stoffer. Det er ganske simpelt – med Quentic kan du registrere farer vedrørende aktiviteter, arbejdssteder og -pladser samt driftsmidler:

  1. Fastlæg arbejdsområder og aktiviteter
  2. Find frem til farer
  3. Vurder farer
  4. Udled foranstaltninger direkte
  5. Implementer foranstaltninger
  6. Aktivitetskontrol
  7. Dokumentation

Med Quentic kan du på konsekvent vis passe på liv og lemmer i erhvervsmiljøet.

I en brugervenlig oversigt kan du dokumentere samtlige farer samt vurdere risici og skadesomfang. I inputmasken fastlægger du de relevante beskyttelsesforanstaltninger. Tilknyttede standarder og forpligtelser giver et hurtigt overblik over lovbestemmelser.

Med Quentic kan du oprette farevurderinger inkl. beskrivelse af driftsaktiviteter og substitutionskontrol. Udled beskyttelsesforanstaltninger direkte i systemet. Benyt dig af centrale henvisningssætninger (f.eks. R-/H-sætninger) og -tegn, og spar værdifuld tid med den standardiserede fremgangsmåde.

De pågældende dokumenter stilles til rådighed for dine kolleger med et klik med musen, og fagfolk og sagkyndige inkluderes direkte.

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

"De eksterne konsulenter kan problemfrit tilkobles direkte via Quentic. Efter de har fået tildelt adgangsrettigheder, kan de indtaste risikovurderinger på baggrund af inspektionen direkte i vores system. På den måde kan alle involverede samarbejde."