Altid aktuelle brugsanvisninger

Et struktureret dokument med få klik – Let som en leg med Quentic

Nemt at betjene

Opret alt relevant indhold via den komfortable indtastningsskærm.

Henvisningstegn

Påbud, forbud, advarsel? Anvend standardiserede symboler iht. ISO 7010.

Digital eller print

Med få klik kan du gøre dit dokument klar til udskrift eller til digital forsendelse via e-mail.

Aktuelt dokument

Ansvarsområder, frister og kontrol – med Quentic er dine dokumenter altid aktuelle.

Brugsanvisninger

Med Quentic kan du oprette brugsanvisninger efter en standardiseret fremgangsmåde og opfylde dine retlige forpligtelser uden besvær. Med få klik kan du sætte de nødvendige henvisninger og symboler sammen iht. ISO 7010:2019 – og så er dokumentet klart!

  • Anvendelsesområde
  • Farer for menneske og miljø
  • Beskyttelsesforanstaltninger og adfærdsregler
  • Adfærd ved forstyrrelser
  • Adfærd ved ulykker, førstehjælp
  • Vedligeholdelse, pleje og bortskaffelse

Det er nu blevet meget nemmere at udføre dine pligter, gøre dine medarbejdere opmærksomme på farer samt implementere beskyttelsesforanstaltninger.

Hvilken aktivitet eller hvilket farligt stof drejer det sig om? Hvilke driftsmidler vedrører det? Hvilke farer, beskyttelsesforanstaltninger eller henvisninger til førstehjælp, vedligeholdelse og bortskaffelse skal der lægges vægt på? Den brugervenlige inputmaske i Quentic byder på adskillige felter, der gør det nemt og overskueligt at indtaste det indhold, der anbefales af de faglige sammenslutninger.

Gør brug af gængse advarsels-, påbuds- og forbudstegn samt brandbeskyttelses- og redningsskilte. Tilknyt de aktuelle Risikovurderinger og påkrævede kvalificeringer.

Du vælger selv din skiltning og dine symboler med få klik, i den komplette samling af ISO 7010:2019 kompatible værktøjer. De nødvendige kvalificeringer og de gennemførte risikovurderinger sammenkobles, så al information er samlet på ét sted.  

Når du er færdig, kan infopakken udskrives eller sendes direkte til kollegerne. Takket være den standardiserede fremgangsmåde struktureres dine data på ensartet vis, og du sparer værdifuld tid.

Oplysninger vedrørende frister, ansvars- og anvendelsesområder defineres centralt under Dokumentstyring. På den måde defineres det nøjagtigt, hvem der skal oprette og kontrollere hvad, hvornår og hvordan.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

Quentic Farlige Stoffer

Med den rigtige software har du helt styr på dine farlige stoffer. I videoen får du at vide, hvordan modulet understøtter overholdelse af lovmæssige forpligtelser og sørger for maksimal gennemsigtighed med en minimal …

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog
Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X