Kolofon

Quentic Denmark
Fruebjergvej 3
2100 København
Denmark

+45 51881211
contact.dk@quentic.com 
www.quentic.dk 

 

Quentic GmbH
Hovedkontor
Gürtelstraße 30
10247 Berlin

Handelsregister Berlin Charlottenburg
Registreringsnummer: HRB 109492
Selskabets hovedkontor: Berlin
Direktører, der er bemyndiget til at handle på virksomhedens vegne: Markus Becker, Hardy Menzel, Sebastian Mönnich
Momsregistreringsnummer iht. § 27a iht. den tyske lov om omsætningsafgift (UStG): DE256126912
Ansvarlig for indholdet iht. § 55 II iht. den tyske overenskomst om radio- og tv-spredning (Rundfunkstaatsvertrag - RStV): Markus Becker, Sebastian Mönnich (adresse s. o.).

Ophavsret

Alt offentliggjort indhold (tekst, grafik, billeder, layout osv.) på dette website er ophavsretligt beskyttet. Enhver udnyttelse, der ikke er tilladt af lovgivningen om ophavsret, kræver de pågældende berettigedes forudgående skriftlige tilladelse. Dette gælder især behandling, oversættelse, mangfoldiggørelse, lagring, forarbejdning eller gengivelse af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer. Det udvalgte billedmateriale på dette website stammer fra fotolia, shutterstock, shotshop istockphoto og 123rf. 

Henvisning til erstatningsansvar

Indholdet på dette website researches og implementeres med den størst mulige omhu. Fejl under bearbejdningsprocessen kan dog ikke udelukkes. Send venligst henvisninger og rettelser til ovennævnte adresse. Vi hæfter på trods af en omhyggelig kontrol ikke for dette websites rigtighed, fuldstændig og aktualitet. Udgiveren af websitet hæfter især ikke for eventuelle skader eller konsekvenser, der skyldes direkte eller indirekte brug af det tilbudte indhold. På trods af en omhyggelig kontrol af indholdet, hæfter vi ikke for indholdet i eksterne links. Udelukkende ejeren af sider, der linkes til, er ansvarlig for disse siders indhold. Tredjemands indhold, som er tilgængeligt med eksterne links. stammer ikke fra udgiveren af dette website, som heller ikke har mulighed for at påvirke indholdet på tredjemands sider. Ansvaret ligger udelukkende hos udbyderen af indholdet.

X