Karriere

Passionate people for sustainable software

Vores succes er baseret på engagerede og motiverede medarbejdere. Derfor er det en del af vores selvforståelse, at kvaliteten og tilfredsheden hos vores teams skal holdes på et højt niveau og konstant udbygges. Det giver et behageligt arbejdsklima, individuelle videreuddannelsestilbud og en god balance mellem arbejde og privatliv.

Vi er orienteret mod vækst og søger løbende nye kreative hoveder, der kan realisere vores softwareprojekter med kunder inden for industri- og anlægsbyggeri, forsyning og bortskaffelse, metalindustri, bilindustri osv. Uanset om det drejer sig om erfarne eller nyuddannede personer, studerende eller praktikanter – Quentic tilbyder individuelle adkomstmuligheder og er altid åben over for uopfordrede ansøgninger.

Vores udmærkelser

I øjeblikket:

Din sikkerhed og medarbejdernes sikkerhed er vores højeste prioritet! Alle ansøgnings-, præsentations-, kontrakt- og onboarding-processer er derfor i øjeblikket digitale.

Mangfoldighed - et kodeord hos Quentic

Hos Quentic efterlever vi en kultur der er kendetegnet ved et sammenhold hvor alle frit kan udvikle og udleve de sider af deres personalitet de ønsker - Uanset køn og kønsidentitet, nationalitet, etnisk oprindelse, religion og tro, handicap, alder, seksuel orientering og identitet. Som et bærende element i vores mangfoldighedspolitik skaber vi et arbejdsmiljø der er fri for fordomme. Påskønnelse og gensidig respekt er stærkt forankret i vores værdier. Når alt kommer til alt, fremkommer der med fokus på diversitet altid det samme resultat - det bedste resultat!

Vores udmærkelser

Bedste arbejdsgiver i Berlin-Brandenburg 2019

Regionalt var Quentic igen i år overbevisende og fik igen tildelt prædikatet "Bedste arbejdsgiver i Berlin-Brandenburg 2019". Med sine medarbejdere hører softwarespecialisten fra Berlin til de virksomheder, hvor arbejdsforholdene og virksomhedskulturen er særligt fremmende og attraktiv. Medarbejderne giver desuden den stærke teamånd en yderst positiv vurdering, og de vil helt sikkert gerne anbefale Quentic videre som en meget god arbejdsgiver.

Bedste arbejdsgiver i ITK 2019

Quentic modtager igen udmærkelsen "Bedste arbejdsgiver i ITK 2019". Det uafhængige institut Great Place to Work® tildeler endnu en gang softwareproducenten en udmærkelse. Med deres onlineløsning til arbejdssikkerhed, miljøstyring og bæredygtighed, Quentic, er virksomheden fra Berlin blandt de bedste arbejdsgivere i informations- og telekommunikationsbranchen.

Hvad vi tilbyder

Ansvar og sjov

Vi er et ungt og dynamisk softwarefirma, der udvikler intelligente produkter, som yder et vigtigt bidrag til sikkerheden og beskyttelsen af sundheden og miljøet inden for B2B-området. Det er ikke kun arbejdsklimaet i de store og lyse kontorer, der motiverer os igen og igen, det er også frirummene og muligheden for at medvirke til at udvikle et ansvarsfuldt arbejde.

Balance mellem arbejde og privatliv

Arbejdstid er levetid. Det er vi klar over. Netop derfor sørger vi for, at den enkelte medarbejder hos os finder sit eget tempo, så der er energi til både arbejde og privatliv på den lange bane. Et generøst rum til forældre og børn giver forældre muligheden for at passe godt på barnet, når der opstår flaskehalse. Fleksible arbejdstidsmodeller sikrer, at de individuelle livsforhold hos vores medarbejdere understøttes på den bedst mulige måde.

Perspektiver

Quentic investerer i medarbejdernes uddannelse. Alle har mulighed for at inddrage egne ønsker og idéer. Der er dermed mulighed for at blive leder eller specialist inden for et bestemt opgavefelt.

Aflønning og goder

Vores medarbejdere og deres engagement på daglig basis har stor betydning for os. Vi giver en belønning i form af præstationsbaseret godtgørelse, pension, medlemskab i en Lifestyle-fitnessclub, månedlig massage på arbejdspladsen, økologiske frugter og drikkevarer og regelmæssige medarbejderevents.