Testet iht. ISO 14001:2015

Understøtter dit ledelsessystem iht. ISO 14001:2015 og ISO 50001:2011, hvilket er officielt bekræftet.

Dit beslutningsgrundlag

Vedligeholdte ressourcedata gør det let at aflede forbedringsforanstaltninger.

Analysér med et enkelt klik

Dan dig hurtigt et overblik - nemt og bekvemt.

KPI`er - efter dine behov

Du får dine data efter behov: kompakt, detaljeret, i diagrammer eller i tal.

Med Quentic har du fuld kontrol over din miljøstyring iht. ISO 14001. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Løsningen er et effektivt værktøj til illustration og evaluering af din miljøstyring i hele virksomheden. Egnetheden til understøttelse af dine ledelsessystemer iht. ISO 14001:2015 og ISO 50001:2011 er officielt påvist af DEKRA. Med Quentic har du altid aktuelle forbrugstal og omkostningsudvikling for alle virksomhedsressourcer lige ved hånden. Avancerede analyser foretager du enkelt med automatisk beregnede nøgletal og effektive evalueringer. Få det optimale grundlag for strategiske beslutninger og bæredygtig virksomhedsledelse ved hjælp af Quentic.

"Takket være den hurtige visualisering af nøgletal sparer vi meget tid. Derudover gør Quentic det lettere for os at finde løsninger, især i forbindelse med tiltag til energibesparelser."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X