Dokumentation

Anmeld farlige situationer og ulykker direkte i et centralt system.

Ulykkesanmeldelser

Hurtig oprettelse af færdige ulykkesanmeldelser til arbejdstilsynet.

Evaluering

Automatisk ulykkesstatistik og beregning af nøgletal for ulykker, som f.eks. antal pr. 1000 medarbejdere.

Databeskyttelse

Beskyttelse af følsomme data med differentieret brugerrettighedskoncept.

Med Quentic har du fuld kontrol over din ulykkestyring og er på den sikre side i tilfælde af farlige situationer og ulykker. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du har brug for!

Med  Quentic kan kritiske hændelser som personskader, materielle skader, miljøskader og usikre situationer omgående registreres. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis en ulykke er anmeldelsespligtig, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport og sende den til den ansvarlige myndighed. Evalueringen af nøgletal for ulykker, som f.eks. mistede dage pr. medarbejder, antal pr. 1000 medarbejder eller ulykkeshyppigheden, sørger for et perfekt overblik. Et differentieret bruger-rettighedskoncept sikrer beskyttelse af personfølsomme data.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X