+45 20545451
  • Incident Management Software

    Perfekt rustet til årsagsanalyser og afledte foranstaltninger

Med Quentic har du fuld kontrol over din Incident Management og er på den sikre side i tilfælde af farlige situationer og ulykker. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Med den centrale softwareløsning Quentic kan kritiske hændelser som personskader, materielle skader, miljøskader og usikre situationer omgående registreres. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis en ulykke er anmeldelsespligtig, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport og sende den til den ansvarlige myndighed. Evalueringen af nøgletal for ulykker, som f.eks. mistede dage pr. medarbejder, antal pr. 1000 medarbejder eller ulykkeshyppigheden, sørger for et perfekt overblik. Et differentieret bruger-rettighedskoncept lader med hensyn til beskyttelse af følsomme data heller intet tilbage at ønske.

Certificeringer

Test Quentic gratis i 14 dage.

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Tilfredse brugere er vores bedste reference