+45 51881211
  • Software til energiaudits

    Compliant. Modulopbygget.

Quentic er det rigtige svar på obligatoriske energiauditeringer. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Quentic er den mest professionelle softwareløsning til sikker gennemførsel af dine energiauditeringer. Med Quentic sparer du værdifuld tid og integrerer alle involverede effektivt i energiauditeringsprocessen, hvad enten det drejer sig om planlægning eller gennemførsel af energiauditeringer, identifikation eller afhjælpning af manglende overensstemmelser. Dette betyder mere fleksibilitet, pålidelighed og effektivitet under den kontinuerlige kontrol og forbedring af virksomhedsprocesserne.

Audits, lige efter planen

Luk Åbn

Godt planlagt er halvt gennemført: Med Quentic har du overblik over alle forestående audits og inspektioner. Det ønskede spørgekatalog udvælges nemt og kan efter behov udvides med yderligere spørgsmål. Deltagerne i den enkelte audit bliver registreret med få museklik og informeres via e-mail. 

Ensartet dokumenterede resultater

Luk Åbn

Når din energiaudit er gennemført, registrerer du resultaterne i en standardformular. På denne måde bliver det hele ensartet og lettere at følge op på. Hvis du konstaterer et behov for handling under analysen, angiver du de korrigerende foranstaltninger direkte i Quentic og videregiver dem gnidningsfrit til de relevante medarbejdere. Auditrapporten udfærdiges med få museklik. Processen rundes af med flere forskellige analysemuligheder.

Altid med målet for øje

Luk Åbn

Opstil mål og delmål. For at gøre kravene håndgribelige, kan du fastlægge enkeltmål og indlede de nødvendige tiltag. Så ved alle helt konkret, hvad de skal gøre, og kan finde alle de nødvendige oplysninger til implementeringen. Med et enkelt blik på oversigten kan du se, hvor langt man er kommet i forløbet.

Fleksible vurderinger

Luk Åbn

Hvad med sikkerheden og produktionens miljøpåvirkninger? – Aspekter, der er vigtige for virksomheden, kan du definere i Quentic med henblik på regelmæssig vurdering. De forskellige faktorer, der præger et aspekt, kan du sammensætte efter eget valg, så de svarer til formålet. På den måde får du en vurderingsplatform til meningsfyldte resultater inklusiv en vurderingsmatrix.

Certificeringer

Test Quentic gratis i 14 dage.

Audits og certificeringer

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Et af vores vigtigste krav af var visualisering af hele vores energistyring på alle lokationer, i ét centralt system. Med Quentic var det endeligt muligt at frembringe nøgletal, der gav mening."

Thomas Wenning, energistyringsbefuldmægtiget og koordinator for miljø-, brand- og arbejdssikkerhed, WITTE Automotive