Enkel certificering

Letter klargøring og gennemførelse af dine certificeringer.

Altid øje for standarder

Quentic støtter dine managementsystemer i henhold til ISO 14001, 50001 og ISO 45001.

Intuitiv betjening

Hjælpemidler, der er nemme at betjene for alle involverede i auditprocessen.

Hurtigere til målet

Alle auditdata er samlet centralt og bearbejdet på ganske kort tid.

Quentic er det rigtige svar på obligatoriske energiauditeringer. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Quentic er den mest professionelle softwareløsning til sikker gennemførsel af dine energiauditeringer. Med Quentic sparer du værdifuld tid og integrerer alle involverede effektivt i energiauditeringsprocessen, hvad enten det drejer sig om planlægning eller gennemførsel af energiauditeringer, identifikation eller afhjælpning af manglende overensstemmelser. Dette betyder mere fleksibilitet, pålidelighed og effektivitet under den kontinuerlige kontrol og forbedring af virksomhedsprocesserne.

Godt planlagt er halvt gennemført: Med Quentic har du overblik over alle forestående audits og inspektioner. Det ønskede spørgekatalog udvælges nemt og kan efter behov udvides med yderligere spørgsmål. Deltagerne i den enkelte audit bliver registreret med få museklik og informeres via e-mail. 

Når din energiaudit er gennemført, registrerer du resultaterne i en standardformular. På denne måde bliver det hele ensartet og lettere at følge op på. Hvis du konstaterer et behov for handling under analysen, angiver du de korrigerende foranstaltninger direkte i Quentic og videregiver dem gnidningsfrit til de relevante medarbejdere. Auditrapporten udfærdiges med få museklik. Processen rundes af med flere forskellige analysemuligheder.

Opstil mål og delmål. For at gøre kravene håndgribelige, kan du fastlægge enkeltmål og indlede de nødvendige tiltag. Så ved alle helt konkret, hvad de skal gøre, og kan finde alle de nødvendige oplysninger til implementeringen. Med et enkelt blik på oversigten kan du se, hvor langt man er kommet i forløbet.

Hvad med sikkerheden og produktionens miljøpåvirkninger? – Aspekter, der er vigtige for virksomheden, kan du definere i Quentic med henblik på regelmæssig vurdering. De forskellige faktorer, der præger et aspekt, kan du sammensætte efter eget valg, så de svarer til formålet. På den måde får du en vurderingsplatform til meningsfyldte resultater inklusiv en vurderingsmatrix.

Certificeringer

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Audits og certificeringer

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Optimalt kommunikationsflow

Sørg for at alle interessenter i teamet bliver informeret rettidigt og kontinuerligt.

Benyt skabeloner

Spørgsmåls- og vurderingskataloger letter forberedelse og efterbehandling af audits.

Generér Auditrapporter

Opret auditrapporter med ganske få klik – struktureret og transparent.

Øget fokus på CIP

Quentic sikrer kontinuerlig forbedring af dine auditprocesser.

Et af vores vigtigste krav af var visualisering af hele vores energistyring på alle lokationer, i ét centralt system. Med Quentic var det endeligt muligt at frembringe nøgletal, der gav mening."