Optimerede workflows

Ved at samle store dele af EHS indsatsen på én og samme platform, opnås en række klare fordele: Datadeling på tværs af de enkelte indsatsområder. Et forbedret kommunikationsflow. Mulighed for at skabe et overblik over den samlede indsats på hurtig og effektis vis.

Pålidelighed og aktualitet

Ved brugen af Quentic hjælper vi dig med altid at arbejde iht. gældende standarder, og den nyeste lovgivning. Hermed er du sikret altid at træffe dine beslutninger på det korrekte grundlag.

Høj brugervenlighed

De enkelte moduler er alle opbyggede efter samme struktur. Dette sikrer en høj brugervenlighed, og at både permanente og sporadiske brugere har nemt ved at arbejde på platformen.

360° analyse på maskin-, business unit- eller procesniveau

Quentic giver brugeren en unik mulighed for at betragte og handle på EHS indsatsen ud fra et 360° perspektiv. Der kan eksempelvis arbejdes med risikovurderinger, nærved hændelser og lovgiving i ét og samme vindue, på maskin- og business unit niveau.

Med Quentic har du fuld kontrol over din EHS indsats. Selvopfundne specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt det du har brug for!

Quentic er skræddersyet til EHS administration. Quentic er lig med strukturerede, aktuelle data i hele virksomheden. Vores løsning er så fleksibelt opbygget, at den nemt kan tilpasses til dine specifikke processer. Virksomhedens egne strukturer såsom lokaliteter, produktionsanlæg eller organisationsenheder registreres og illustreres, så alle kan relatere til dem. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Så integrerer Quentic alle relevante interessenter. Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik i ledelsen, eller for at administrere og facilitere et bestemt område inden for EHS.

Quentic er blandt verdens førende udbydere af EHS software løsninger. Quentic har regionale kontorer over det meste af Europa, men også i USA. Vores hovedsæde er lokaliseret i hjertet af Berlin, og organisationen beskæftiger på nuværende tidspunkt +200 EHS entusiaster. Vores kundeportefølje tæller i skrivende stund godt +650 internationale virksomheder, inden for alle industrier og størrelser. Herunder også en række danske mellemstore og store virksomheder.

Vores danske kontor er beliggende centralt i Odense. Vi er derfor den eneste af de større internationale EHS software udbydere, der tilbyder services og rådgivning på dansk. Systemet er oversat, og fuldt funktionsdygtigt på 27 sprog, herunder også dansk.

Vi samarbejder naturligvis med en række danske partnere, der kan tilbyde relevant indhold til jeres løsning. Herunder opdateringer på lovgivningsområdet og ajourførelse af eksempelvis vores kunders SDS`er. 

"Takket være den hurtige visualisering af nøgletal sparer vi meget tid. Derudover gør Quentic det lettere for os at finde løsninger, især i forbindelse med tiltag til energibesparelser."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X