+45 51881211
  • EHS administrationssoftware

    Compliant. Modulopbygget.

Med Quentic har du fuld kontrol over din HSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver!

Løsningen skræddersyet til EHS administration. Quentic er lig med strukturerede, aktuelle data i hele virksomheden og sparer samtidig tid. Quentic er så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Virksomhedens egne strukturer såsom lokaliteter, anlæg eller organisationsenheder registreres og illustreres, så alle kan relatere til dem. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Quentic integrerer alle relevante interessenter. Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik i ledelsen, eller for at administrere og facilitere et bestemt område inden for EHS.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

Dr. Werner Wahlers, Quality Management & Technology, INEOS Phenol GmbH