Legal Compliance

Få lettere ved at overholde love og standarder med vores opdaterede Legal register.

Certificering

Bliv certificeret iht. ISO 14001, ISO 50001 og ISO 45001.

Browserbaseret

Få adgang til dine dokumenter hvor som helst og når som helst.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Med Quentic har du fuld kontrol over din HSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver!

Løsningen skræddersyet til EHS administration. Quentic er lig med strukturerede, aktuelle data i hele virksomheden og sparer samtidig tid. Quentic er så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Virksomhedens egne strukturer såsom lokaliteter, anlæg eller organisationsenheder registreres og illustreres, så alle kan relatere til dem. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Quentic integrerer alle relevante interessenter. Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik i ledelsen, eller for at administrere og facilitere et bestemt område inden for EHS.

Whitepaper ISO 45001

Gå ikke glip af skiftet fra OHSAS 18001 til ISO 45001. Lær, hvordan du drager fordel af ISO 45001, opfylder kravene og bliver certificeret!

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."