+45 20545451
  • EHS-administrationssoftware

    Retssikkert. Modulopbygget. Uafhængigt af sted.

Med Quentic har du fuld kontrol over din HSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Den centrale software EHS-administration er fagligt skræddersyet nøjagtigt til områderne Health, Safety og Environment, garanterer strukturerede, aktuelle data i hele virksomheden og sparer samtidig tid. Quentic er så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Virksomhedens egne strukturer som lokaliteter, anlæg eller organisationsenheder registreres og illustreres nøjagtigt, så alle kan relatere til dem. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Quentic integrerer fleksibelt alle kompetente personer. Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik i ledelsen, eller for at finde bestemte detaljer om et fagområde.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

Dr. Werner Wahlers, Quality Management & Technology, INEOS Phenol GmbH