Enkel fremgangsmåde

Den tydeligt strukturerede brugerflade gør det let at håndtere bæredygtighedsdata.

Standardiserede størrelser

Definer dine egne indikatorer, også med færdige kataloger inkluderet.

Teamwork

Sådan forløber din rapporteringsproces gnidningsfrit – også med et stort antal interessenter.

Øget datakvalitet

Registrerede parametre samles centralt, og er ensartet struktureret og valideret.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til styring af bæredygtighed. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Quentics software til styring af CSR hjælper dig med at vurdere din virksomheds sociale, økologiske og økonomiske indsatsområder. Skab et grundlag for kommunikationen med dine interessenter, og forbind alle involverede på en fælles platform. Quentic forbedrer informationsdelingen og samarbejdet internt i virksomheden og samler nøgletal fra forskellige fagområder.

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X