Enkel fremgangsmåde

Den tydeligt strukturerede brugerflade gør det let at håndtere bæredygtighedsdata.

Standardiserede størrelser

Definer dine egne indikatorer, også med færdige kataloger inkluderet.

Teamwork

Sådan forløber din rapporteringsproces gnidningsfrit – også med et stort antal interessenter.

Øget datakvalitet

Registrerede parametre samles centralt, og er ensartet struktureret og valideret.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til styring af bæredygtighed. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Quentics software til styring af bæredygtighed hjælper dig med at vurdere din virksomheds sociale, økologiske og økonomiske indsatsområder. Skab et grundlag for kommunikationen med dine interessenter, og forbind alle involverede på en fælles platform. Quentic forbedrer informationsdelingen og samarbejdet internt i virksomheden og samler nøgletal fra forskellige fagområder.

Hvordan går det med klimabeskyttelse, arbejdsforhold og forsyningskæden? Fastlæg, hvilke bæredygtighedsaspekter der er relevante for din virksomhed, og hvordan de skal analyseres. Standardiserede indikatorkataloger kan give dig et solidt grundlag, som du kan supplere med individuelle nøgletal. Du kan oprette komplekse nøgletal i formel-editoren med få museklik og beregne dem automatisk.

Du planlægger centralt og langfristet, hvem der skal rapportere hvad og hvornår. Du kan efter behov bruge en praktisk e-mail-funktion til at orientere de ansvarlige personer. Sådan skaber du entydige ansvarsområder uden at skulle lave særskilte aftaler. Du benytter den overskuelige rapporteringsplan til at holde øje med, hvilke rapporteringsopgaver der skal udføres, og hvor langt den løbende rapportering er.

Hvis en medarbejder skal foretage en rapportering, kan han se det på sin personlige oversigt. Da alle involverede kan overføre deres informationer parallelt uafhængigt af tid og sted, er arbejdsdelingen godt organiseret. Den standardiserede fremgangsmåde sikrer konsistente og pålidelige data. Det betyder, at nøgletal fra alle fagområder kan samles fuldstændigt, direkte og letforståeligt.

Du foretager behandlingen, når de samlede informationer er godkendt. Der er adgang til flere forskellige analyser til at sammensætte det ønskede indhold fra forskellige synsvinkler. Det gør det lettere at aflede strategiske beslutninger og målrettede tiltag. De resulterende tabeller og diagrammer udgør et godt grundlag for bæredygtighedsrapporten til de forskellige interessentgrupper.

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X