+45 20545451
  • Bæredygtighedsstyringssoftware

    Gennemsigtigt. Modulopbygget. Uafhængigt af sted.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til styring af bæredygtighed. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Den centrale software til styring af bæredygtighed hjælper dig med at vurdere din virksomheds sociale, økologiske og økonomiske indsatsområder. Skab et grundlag for kommunikationen med dine interessenter, og forbind alle involverede på en fælles platform. Quentic forbedrer informationsudvekslingen og samarbejdet internt i virksomheden og samler nøgletal fra forskellige fagområder.

De rigtige indikatorer

Luk Åbn

Hvordan går det med klimabeskyttelse, arbejdsforhold og forsyningskæder? Fastlæg, hvilke bæredygtighedsaspekter der er relevante for din virksomhed, og hvordan de skal analyseres. Standardiserede indikatorkataloger kan give dig et solidt grundlag, som du kan supplere med individuelle nøgletal. Du kan oprette komplekse nøgletal i formel-editoren med få museklik og beregne dem automatisk.

Decentral rapportering, central organisation

Luk Åbn

Du planlægger centralt og langfristet, hvem der skal rapportere hvad og hvornår. Du kan efter behov bruge en praktisk e-mail-funktion til at orientere de ansvarlige personer. Sådan skaber du entydige ansvarsområder uden at skulle lave særskilte aftaler. Du benytter den overskuelige rapporteringsplan til at holde øje med, hvilke rapporteringsopgaver der skal udføres, og hvor langt den løbende rapportering er skredet frem.

Datakvalitet på alle områder

Luk Åbn

Hvis en medarbejder skal foretage en rapportering, kan han se det på sin personlige oversigt. Da alle involverede kan overføre deres informationer parallelt uafhængigt af tid og sted, er arbejdsdelingen perfekt organiseret. Den standardiserede fremgangsmåde sikrer konsistente og pålidelige data. Det betyder, at nøgletal fra alle fagområder kan samles fuldstændigt, direkte og letforståeligt.

Evaluering og rapportering

Luk Åbn

Du foretager behandlingen, når de samlede informationer er godkendt. Der er adgang til flere forskellige analyser til at sammensætte det ønskede indhold fra forskellige synsvinkler. Det gør det lettere at aflede strategiske beslutninger og målrettede tiltag. De resulterende tabeller og diagrammer udgør et godt grundlag for bæredygtighedsrapporten til de forskellige interessentgrupper.

Certificeringer

Test Quentic gratis i 14 dage.

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Markus Schönberger, teamleder for sustainability controlling, Voith GmbH & Co. KGaA