Auditeringer

Gør din kvalitetsledelse stærkere via velovervejede processer! Få praktisk viden til optimal gennemførsel af interne og eksterne auditeringer.

Auditeringer

Vælg filter
Auditeringer, Miljø og bæredygtighed

Whitepaper ISO 14001

Kompakt ekspertviden om ISO 14001-certificering. Præsenteret let forståeligt med tjeklister og konkret implementeringsplan. Din vejviser til den internationale standard for miljøledelsessystemer.

Download whitepaper
Auditeringer

Quentic Risiko og Audits

Sørg for fleksible, troværdige og effektive audits af dine virksomhedsprocesser. I videoen får du at vide, hvordan Quentic støtter dig i alle faser med interne og eksterne audits.

Se video
Sikkerhed på arbejdspladsen, Auditeringer

Oerlikon Metco GmbH

Hvilke fordele tilbyder Quentic kvalitetsledere? Gabriele Schwarz fra Oerlikon Metco GmbH beretter i en video om sine erfaringer Quentic.

Se video
Sikkerhed på arbejdspladsen, Auditeringer, Digitalisering

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video
Sikkerhed på arbejdspladsen, Farlige stoffer, Auditeringer, Miljø og bæredygtighed

ISP Marl GmbH

Den mellemstore kemivirksomhed ISP Marl GmbH gjorde sig parat til fremtiden med Quentic. I den forbindelse står bedre og mere effektiv dokumentstyring, såvel som beskyttelse af menneske og miljø, i centrum.

Læs succeshistorie
Sikkerhed på arbejdspladsen, Auditeringer

Olvi Oyj Ltd.

Hvordan optimeres virksomhedens sikkerhedsstatus kontinuerligt? Olvi Limited opnår bedre sikkerhedsstandarder end nogensinde med Quentic og var i stand til at reducere antallet af hændelser og ulykker til næsten nul …

Læs succeshistorie

X